En söndag

Äntligen kan man shoppa igen. Inte för att jag lyckades hålla mig helt. Idag fick jag ändå hem vinsten på fyra påsar. Rekord tror jag! Har aldrig haft så lite med mig hem. Vem bryr sig om löneghelg eller inte? Mitt kreditkort är minsann inte beroende av nån inkomst.
Har ni firat Halloween? Herregud jag har minsann firat. Önskar dock att jag hade sett det här tidigare så jag hade kunnat få inspiration av Paris. Hon är så fin! (Men är det en bullmage vi ser??? Tjockis)
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article8049701.ab
Dom säger att man avslöjas av färgen på bhn, så jag var tvungen att köpa en i varje färg. Warrick ska minsann få en överraskning nästa gång han kommer. Vad tror ni? Hudfärgat eller rött? Bäst att ta en promenad (puh) så han gillar vad han ser med. Ingen mat denna veckan inte!

Tiesto - Speed Rail (Official)


Ni ska få en låt med som avslut på helgen.
Vi hörs snart igen! Puss

Så påverkas JAG av hotet

Har ni hört att dom tänker spränga mitt älskade köpcenter? Jag blir så jävla arg. Retro-affären kan kvitta. Den kan ni lika gärna blåsa bort, skulle aldrig sätta på mig någon annans gamla trasor ändå, men Filippa K?? Snälla snälla bombmän, kan ni ta tillbaka eran bomb så jag kan shoppa som vanligt igen?
Jag har känt mig så hämmad hela dagen. Var tvungen att göra naglarna på Avenyn istället och där är dom minsann inte alls lika generösa med godiset. Sen var jag tvungen att gå i Din sko, Lindex och Kappahl för att stilla mitt begär efter juveler. Va? Förstår ni hur hemskt mitt liv är? Tur jag inte har utväxt denna helgen i alla fall. Tänker minsann aldrig byta frisör. Tänk om det blir fel? Då kan jag lika gärna ställa mig mitt i Nordstan och vänta på laddningen.
GAAH! Kan vi få det här överstökat?

Jobb??!

Min far är en häxa! Han säger att han tycker jag ska jobba, så nu sitter jag i den förbannade taxin på väg till ett jobb han "fixat". Jävla monster!!!!!!! Tur för han att det är fredag, då blir det roligare att styla folket, och att man kan se fram emot champagne ikväll. Hur ska jag överleva hela dagen med inkompetenta fula människor?

PÅ spårvagnen

Jag åkte spårvagn idag. (UÄK) Men jag påminns lika fort om varför jag vanligtvis ringer taxi. Vad ÄCKLIGT det luktar. Alla människor som tar på samma handtag, sitter på samma säten. Det luktar alltid kiss.
Så hamnar jag givetvis bakom en tjej, med slitna toppar. Vad fan människa, du åker spårvagn du borde ju åtminstone ha sparat ihop till en inpackning vid det här laget? Om inte, be din pappa köpa en. Hur kan man gå runt med såna toppar? Har du hört talas om shampoo och balsam? Kände mig som en grottmänniska där jag satt. Tillbaka till stenåldern där folk inte visste vad en borste eller plattång var. Funderade på att ge henne lite pengar till en inpackning, men så kom jag ihåg att det snart är jul, måste köpa julklappar till alla, och bad istället en tyst bön om att hon skulle få en inpackning i julklapp.

Gick igenom min plånbok

... hittade fem kondomer, tre olika sorter.

Avdelning: Optimist

Dagen efter rödvin

Igår var hemskt trevligt! Getostfyllda champinjoner till förrätt, risotto och svärdfisk till varmrätt. Gud så gott! Notan hann jag inte ens se innan Warrick hade betalat, naww. 10% dricks vet ni väl? Men man kan ju förstå varför vissa inte kan ge dricks... Eller äta ute för den delen heller. Synd om er! Jaja, huvudet mår ju sådär efter allt rödvin. Warrick har åkt hem också. Men han kommer tillbaka om två veckor igen , såklart.
Nåja, nu ska jag till stan och få manikyr. Jag är sugen på blåa naglar, det är hett just nu. Sen kanske jag måste köpa nya skor, har redan använt alla skor och jag är trött på dom. Suck.
Hoppas ni har en fin dag allihopa!  Puss

svarta oliver

En snabb uppdatering förstår jag att ni vill ha. Jag och Warrick har shoppat hela dagen. Bara råkade köpa en kappa för tusenlappar och sen någon klänning där och sen en långklänning där. Alla tjejer bör ha en långklänning i sin garderob, annars är hon värdelös.
Vi ska käka middag ute ikväll, igen. Vem orkar laga mat själv? Ja inte jag iallafall. Då blir det massa disk också. Och jag köpte inte direkt guldkantade tallrikar för att dom ska ätas på. Nej för att det var 4 för 399:-. Prydnad kallas sånt, ni som inte vet. Jag ska gifta mig rikt och aldrig lyfta ett finger. JO, såklart. För att dra kreditkortet.
Pussisar

All of the lights

Det är verkligen nåt speciellt med det som Rihanna och Kanye gör tillsammans. Jag ser fram emot att skaka rumpan till det här. 

Kanye Wes - All Of The Lights Rihanna


take it off

Exakt såhär går det när man är slav under kläderna. Jag tänker inte ens säga hur dessa sår och brännskador kom upp, men låt oss säga att det var det enda rätta att göra. Warrick håller med!
Nu är man nyvaxad och skön, dags att jobba!

Om jag hade 1500:- över denna månaden

Så skulle jag klicka hem detta från Nelly.se och Bubbleroom.se
Nu ska vi ut och slå klackarna i taket och låda skumpan flöda. Vissa behöver inte rödmarkera lönedags! ;)

Godmorgon

Okej, Tror inte morgonen kunde börja bättre.

Loungehouse

Min favoritmusik, alla kategorier. Musik som får en att känna som man är i världens mest exklusiva butik. Eller på en visning. Eller på en klubb som bara serverar champagne (Vardagsmat tss). Lite loungehouse kallar jag det för. Nina Sky alltså. Mästerverk. (Älskar hur dom klippt sig. Pojkfrillan är het nu!)

Nina Sky - You Aint Got It (Funk That)

 

På tal om pojkfrillor så ska jag på visning imorgon. Vill ni se?


Willow Smith Whips her hair

Willow Smith - Whip My Hair (Official)

 

Älskar den nog. Sjuk unge! Nio bast... Och jag tror, att det där med pärlor på läpparna, kommer bli stort! Iallafall bland de lite yngre tjejerna. Vi andra, vi måste kunna hångla ostört!


När man är ledsen hjälper det att...

LOVES IT
Det här är min favoritbild bland dom jag har på skrivbordet. Jag tog den en gång när jag kikade på glamourama och titta så vackert det blev. Jag visste inte ens att jag fångat ett så perfekt ögonblick. Till detta hör att jag hatar Anna Hibbs. Så jag ler, jag ler så jag får ont, varje gång jag ser denna bild.

Fashion Fuck Ups

Lauren sa det. Varje ord.

På tal om så har jag det här på mig idag. Eller ja, kavajen iallafall.

back to 90s

Vad mer kan vi begära? Det här är det sista farväl av 90-talet. Det har allt 99 kunde erbjuda.
Toffsarna, läppennan, vadlånga kjolar, gympadojjor till allt, bakgrundsdansare och upptempo!

Dee (Dilbas syrra) dansade ju för de flesta "stora" artister på den tiden.. Vad gör hon idag?

Fika smart

För det första, WOW, tre timmar för en jävla muffins. Ej värt det!
För det andra, vem fan äter rabarberpaj utan vaniljsås?

http://www.veganmatpepp.org/wp-content/rabarberpaj400px.jpg

Punga ut en hundring för större illusion

Ärligt talat, killen är sjukt mycket snyggare på före-bilden. Jag vill inte se en utbuktning, det talar inte alls om för mig att den är större. Och sen när blev större bättre? Har vi inte kommit överens om att det är kvalitet före kvantitet? Sjukt fult var det i alla fall. Köp dom inte. Vad tror du händer när pinglan du fick hem från krogen (å så mycket pga ditt jävla punglyft?) tar av dig kalsongerna med tänderna och upptäcker att halva härligheten försvann. Snuvad på skatten!


Varför jag kan lägga till superkvinnan på mitt cv

För att jag på enbart 30 minuter duschade, vände upochner på lägenheten och gick från andra världskriget till hemmafru-städat, diskade all min disk, hängde upp alla kläder, sminkade mig, tände ljus, fixade is, fönade håret och lyckades välja kläder. Säg någon annan som hade hunnit med det?
Att jag dessutom sen kunde häva rödvin och screwdrivers en hel kväll och ändå hålla mig snygg, det är bara plus i kanten.

Gårdagens samtal kretsade kring tjejer och varför dom är svin. Hela tiden kunde jag bara tänka på en sak.
Vet ni varför det är så underbart att vara tjej? Det spelar ingen roll om vi dumpat eller blir dumpade, det är alltid synd om oss. Vi kommer alltid ses som offret bara vi spelar våra kort rätt. Loves it!

There's a situation ova' here

Nyckeln till ett bra kärleksliv är att kunna rollspela jersey shore framgångsrikt. Hon var Snooki, jag var The Situation. Självklart dricker vi patron i jacuzzin, hånglar med handen för så ingen ser, sen gör vi solkrämsfläckar i sängen medans vi smushar.

That's hot.



Rexona Sport Defence

Skrattar högt och länge åt domarn.

Äggkokare

Jag tänker inte börja med att diskutera äggkokarens funktioner men jag bara måste få ur mig denna frustration. Det finns inget så ologiskt köksredskap som detta. Vadå MER vatten desto färre ägg?

En helt ny värld

Jag vaknade upp i morse, som en helt ny människa. Det kan vara klubbhuset, det kan vara för att jag fick sova en hel natt för första gången på ett sekel MEN det kan också bero på det här. Jag har nu alltså insett att jag måste kämpa hårdare för att få min pojkväns uppmärksamhet. Får han vantarna på ett Star Wars-spel så är det ju kört för mig. Nu är det ju tur för mig att det fått så dålig kritik, men jag tror ändå han kan sitta och gråta av lycka bara till introt.
Så ja, jag startade morgonen på gymmet, ska äta äcklig gröt till frukost och sen sminka mig som om jag vore naturligt skön. Kanske svänga inom H&M och införskaffa en kappa, nu är det ju enklare än någonsin att klä sig som en prinsessa.

Som en bra start på morgonen vill jag ge er Salomon Burke, må han vila i frid.


Klubbhuset

Nu är det alltså igång, mitt älskade Klubbhus. Jag tror vi alla är lika spända, de andra på att få uttrycka sin åsikter, jag på att stilla mitt begär. Det har kliat i fingrarna hela veckan och nu äntligen får jag!
Startfältet ni ser är helt underbart. Det är det bästa av eliten. Vi har Don Juan, vi har Mona Lisa, vi har Lasse Granqvist och vi har mig, Moder Teresa. Ni kommer inte vilja missa detta.


Klubbhusets medlemmar

Alias: Umberto
Sysselsättning: Multitaskar
Civilstånd: Dejtar
Favoritdrink: Brandy
Favoritplagg: Frack
Favoritsport: Basket
Politisk position: Politics of love

Alias: Kneesha
Sysselsättning: 'oholic
Civilstånd: Upptagen!
Favoritdrink: White Russian
Favoritplagg: Klänning
Favoritsport: Sanning eller Konka
Politisk position: Blank
Alias: Ms Thing
Sysselsättning: Revolutionär provokatör
Civilstånd: är för svennebananer som fastnat i heteronormens trånga låda
Favoritdrink: Ekologisk öl
Favoritplagg: Kavaj och svåra bågar
Favoritsport: Fotboll
Politisk position: Arbetare förerna eder
Alias: Warrick
Sysselsättning: Jobb
Civilstånd: Upptagen!
Favoritdrink: White Russian
Favoritplagg: Tshirt
Favoritsport: Fotboll
Politisk position: Soffrevolutionär
Alias: Warrick
Sysselsättning: Jobb
Civilstånd: Upptagen!
Favoritdrink: White Russian
Favoritplagg: Tshirt
Favoritsport: Fotboll
Politisk position: Soffrevolutionär

Välkommen till Klubbhuset!

Klubbhuset är inte platsen där du ska vara den du är,
klubbhuset är platsen där du får vara som du vill.

Sitter du på kontoret hela dagarna och gör egentligen inte så mycket mer? Vem ska veta det? For all we know, kan du lika gärna vara Göteborgs hetaste DJ och partypingla. Eller soffpotatisen bakom skärmen kan lika gärna vara nästa Olof Mellberg, eller hur? Du sätter målbilden för dig själv.
I klubbhuset finns max 6 medlemmar, dessa "recruitas" in av de existerande medlemmarna. Hittils är vi bara två, för jag vill ge er chansen att få vara med. Är man med i klubbhuset får man räkna med att vara med på klubbmöten, klubbfester etc. Det är vårt egna Studio 54.
Vill du vara med så skicka in en bild där du bär mask (har du ingen mask så photoshopa in) samt en presentation bestående av följande:

Alias:
Sysselsättning:
Civilstånd:
Favoritdrink:
Favoritplagg:
Favoritsport:
Politisk position:

Maila till [email protected] .
När du är godkänd kommer ett mail tillbaka med info, samt presentationen upp på bloggen.
Vi ses!

RSS 2.0